Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2024-08-08T11:12:16Z-
dc.date.available2024-08-08T11:12:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорсак Р.В., Гуштан Т.В., Годя І.М. РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ. ПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ. Випуск 87 С. 187-192uk
dc.identifier.issnISSN (Print): 2524-0897-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64229-
dc.descriptionАктуальність наукового дослідження ролі інноваційного устаткування як чинника підвищення конкурентоспроможності підприємств галузі в умовах євроінтеграції визначається політико-економічними змінами, що відбуваються в Україні та світі, а також невпинними процесами глобалізації, кадрового-голоду, зростаючих вимог до підприємств сфери гостинності та деструктивних чинників пов’язаних з військовою агресією на території державиuk
dc.description.abstractУ статті проаналізовано вплив інноваційного устаткування на економічну ефективність готельно-ресторанних підприємств через оптимізацію витрат, покращення якості обслуговування, залучення інвестицій та збільшення конкурентоспроможності. А також розглянуті різні аспекти використання інноваційного обладнання, включаючи автоматизацію процесів, застосування новітнього обладнання та технологій у кулінарній сфері, а також інтерактивні технології обслуговування клієнтів. Впровадження інноваційного устаткування є одним з ключових чинників у підвищенні економічної ефективності готельно-ресторанних підприємств. Подальший розвиток та конкурентоспроможність на глобалізованому ринку сфери гостинності вимагає постійного оновлення технологій, устаткування та методів обслуговування, що дозволятиме підприємствам ефективно функціонувати на ринку та забезпечувати задоволеність клієнтівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДрогобич: Видавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseries;87-
dc.subjectустаткування, готельно-ресторанний бізнес, гостинність, інновації, фахівець, конкурентоспроможність, економічна ефективність.uk
dc.titleРОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇuk
dc.title.alternativeРОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Годя І.М..pdf183.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.