Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64447
Title: Управлінський облік: методичні рекомендації з вивчення курсу для студентів першого року навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Бізнес-адміністрування» освітнього рівня «Магістр»
Authors: Курей, Оксана Андріївна
Keywords: Управлінський облік, методичні рекомендації
Issue Date: 2023
Citation: Управлінський облік: методичні рекомендації з вивчення курсу для студентів першого року навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Бізнес-адміністрування» освітнього рівня «Магістр» / уклад. Курей О.А. Ужгород: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2023. 49 с.
Abstract: Методичні рекомендації до вивчення курсу "Управлінський облік" розроблені для студентів першого року навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Бізнес-адміністрування» освітнього рівня «Магістр». Метою вивчення навчальної дисципліни «Управлінський облік» є формування системи знань з теорії та практики ведення управлінського обліку на підприємствах, отримання знань та практичних навичок щодо формування облікових даних про оперативну діяльність підприємства та прийняття ефективних управлінських рішень на основі використання такої інформації.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64447
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОК7_Методичка_УО_(Курей)_2023.pdf742.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.