Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64450
Title: Макроекономіка: методичні рекомендації до вивчення курсу для студентів першого курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» ОПП «Маркетинг» освітнього рівня «Бакалавр»
Authors: Курей, Оксана Андріївна
Keywords: Макроекономіка, методичні рекомендації
Issue Date: 2023
Citation: Макроекономіка: методичні рекомендації до вивчення курсу для студентів першого курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» ОПП «Маркетинг» освітнього рівня «Бакалавр» / уклад. Курей О.А. Ужгород: ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2023. 47 с.
Abstract: Методичні рекомендації до вивчення курсу "Макроекономіка" розроблені для студентів першого курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» ОПП «Маркетинг» освітнього рівня «Бакалавр». Метою вивчення навчальної дисципліни «Макроекономіка» є формування системи знань про механізм функціонування національної економіки на підставі сучасних макроекономічних теорій, обґрунтованих світовою і вітчизняною наукою та досвідом макроекономічної практики.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64450
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОК13_Методичка_Макро_Ма_(Курей)_2023.pdf758.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.