Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64499
Title: Методика навчання англійської мови
Authors: Рогач, Леся Валеріївна
Андрусяк, Ірина Василівна
Мигалина, Зоряна Іванівна
Решетар, Олеся Василівна
Сливка, Мирослава Іванівна
Чендей, Наталія Василівна
Шовак, Оксана Іванівна
Keywords: методика навчання англійської мови,, автономія навчання, інклюзивне навчання, комунікативне навчання, мовленнєві вміння, організація роботи класу, дослідження діяльності, рефлексія
Issue Date: 2024
Citation: Методика навчання англійської мови : навчально-методичні матеріали для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей «014 СО (Англійська мова і література)» факультету іноземної філології та «014 СО (Українська мова і література. Англійська мова і література)» філологічного факультету УжНУ (англійською мовою). Укладачі: Рогач Л.В. (ред.), Андрусяк І.В., Мигалина З.І., Решетар О.В., Сливка М.І., Чендей Н.В., Шовак-Миголинець О.І. 2-ге вид., доповнене. Ужгород, 2024. 143 с.
Abstract: Збірник містить навчальні матеріали, що розкривають теоретичні, практичні аспекти навчання англійської мови та репрезентують традиційні й інноваційні методи, стратегії, техніки навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів усім видам іншомовної мовленнєвої діяльності, а також особливості викладання англійської мови на різних етапах навчання: в початковій, основній та старшій школах.
Description: Збірник містить навчальні матеріали, що розкривають теоретичні, практичні аспекти навчання англійської мови та репрезентують традиційні й інноваційні методи, стратегії, техніки навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів усім видам іншомовної мовленнєвої діяльності, а також особливості викладання англійської мови на різних етапах навчання: в початковій, основній та старшій школах. Структура навчально-методичних матеріалів відповідає модулям «Типової програми «Методика навчання англійської мови» (Освітній ступінь бакалавра)», яку було розроблено у рамках спільного проєкту Міністерства освіти і науки України та Британської Ради в Україні «Шкільний учитель нового покоління».
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64499
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
State exam (1) (1) (1) (2).docx408.36 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.