Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64910
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-05T17:10:10Z | - |
dc.date.available | 2024-09-05T17:10:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. В., Гуштан Т. В. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ФАХІВЦІВ. Сучасні тренди, реалії і перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанної справи: збірник тез Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Хмельницький – Меджибіж, 23-24 травня 2024 року). Хмельницький – Меджибіж: Хмельницький національний університет, 2024. С. 40-41. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64910 | - |
dc.description | Сучасні виклики включають необхідність впровадження екологічних практик, таких як зменшення відходів, використання відновлюваних джерел енергії та підтримка локальних виробників. Зазначене не тільки допомагає зберегти навколишнє середовище, але й покращує репутацію закладів в очах свідомих споживачів. Фахівці цієї галузі повинні бути обізнаними у питаннях сталого розвитку та вміти інтегрувати ці принципи у свою щоденну діяльність, що підвищує актуальність дослідження цієї теми. | uk |
dc.description.abstract | Актуальність тому полягає у тому, що цей сектор переживає значні трансформації під впливом глобальних змін. Одним із ключових факторів є пандемія COVID-19 та війна, які кардинально змінила підходи до управління, безпеки та обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі. Нові реалії змусили підприємства гостинності адаптуватися до екстремальних умов | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Хмельницький національний університет | uk |
dc.subject | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА, ФАХІВЦІ | uk |
dc.title | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ФАХІВЦІВ | uk |
dc.title.alternative | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ФАХІВЦІВ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р.В., Гуштан Т.В. _ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ ФАХІВЦІВ.pdf | 262.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.