Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65334
Title: Розмовляймо англійською: від буденного спілкування до поезії. Навчальний посібник для студентів спеціальностей “Англійська мова і література”, “Переклад”
Other Titles: SPEAKING ENGLISH: EVERYDAY COMMUNICATION TO POETRY
Authors: Зимомря, Іван Миколайович
Добрянський, Ігор Анатолійович
Keywords: міжкультурна комунікація, міжкультурна компетенція, переклад.
Issue Date: 2024
Publisher: TIMPANI
Citation: Розмовляймо англійською: від буденного спілкування до поезії. Навчальний посібник для студентів спеціальностей “Англійська мова і література”, “Переклад” / За ред. І.Зимомрі, І.Добрянського; упоряд. М.Зимомря, В.Сліпецька; автор.колектив: Я.О. Грицай, О.Б. Дубицька, М.М. Зимомря, О.В. Коляса, Л.Б. Шагала, О.М. Зимомря, В.М. Алтгольц, О.Й. Снітовська, М.І. Федишин, Я.І.Добрянський, О.М. Гавриленко, О.К. Яскевич. Дрогобич-Кропивницький-Ужгород: TIMPANI, 2024. 448 с.
Abstract: Навчальний посібник написано відповідно до програми навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення» для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», спеціальності «Англійська мова і література»; «Переклад». Посібник містить тематичний комплекс вправ для занять з практики усного та писемного мовлення, словник до поданої теми, тексти для розвитку навичок мовлення, обговорення та самостійного аналізу; завдання з практики перекладу. Рольові ігри, завдання для діалогу та дискусії сприятимуть розвитку мовних навичок.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65334
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри теорії та практики перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальний посібник РОЗМОВЛЯЙМО англійською.pdf4.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.