Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65471
Назва: Вплив осушуваної меліорації на екологічний стан бурувато- підзолистого оґлеєного ґрунту Передкарпаття
Інші назви: Influencing of draining melioration on an ecological condition of brown-podzolic gleevy soils of precarpation
Автори: Смага, І. С.
Дата публікації: 2001
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Смага, І. С. Вплив осушуваної меліорації на екологічний стан бурувато- підзолистого оґлеєного ґрунту Передкарпаття / І. С. Смага // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 45–48. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 47 (10 назв). – рез. англ.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Отже, тривале осушення бурувата-підзолистого оrлеєного rрунту Передкарпаття поліпшує його агрофізичні властивості, та водно-повітряний режим, однак посилює втрати обмінного кальцію та водорозчинного калію й натрію з профілю rрунту.
The outcomes of researches on analysis of influencing of draining melioration on properties brown-podzolic gleevy soils of Precarpation are adduced. The positive changes after of dehumidifying of soil are marked during 25 and 85 years and his separate negative consequences.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1oz4Rh0l5WFBhdiea2JNifs1Mnm3vGeKu/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65471
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.