Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65483
Title: Епіфітна фаза Pseudomonas syringae pv. syringae van Hal та erwinia amylovora (burrill) winslow еt al на плодових культурах
Other Titles: Ephiphytous phase of pseudomonas syringae pv.syringae v an hall and erwinia aмylovora (burrill) winslow еt al on thе роmе fruits
Authors: Гвоздяк, Р. І.
Лукач, М. І.
Issue Date: 2001
Publisher: Видавництво УжНУ
Citation: Гвоздяк, Р. І. Епіфітна фаза Pseudomonas syringae pv. syringae van Hal та erwinia amylovora (burrill) winslow еt al на плодових культурах / Р. І. Гвоздяк, М. І. Лукач // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 55–57. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 56 (8 назв). – рез. англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: З метою вивчення епіфітної фази збудників бактеріального опіку та некрозу кори плодових визначали наявність клітин даних видів на поверхні здорових листків протягом всього вегетаційного періоду. Аналіз проводили в Чернівецькій області на трьох сортах груші (Киргизьке зимове - стійкий, Бере Гарді - відносно стійкий, Кюре - чутливий) та в Закарпатській області на двох сортах груші (Лісова Красуня і Кюре).
Ephiphytous phase of Pseudomonas syringae pv.syringae and Erwinia amylovora on the leaves of peas was studied.
Description: https://drive.google.com/file/d/1roYzDXi9JU-EejZjck1VF3B-zPrkACuJ/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65483
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.