Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65492
Title: Інноваційні процеси у сфері української лексики в сучасній академічній та шкільній освіті
Authors: Лавер, Оксана Володимирівна
Issue Date: 2024
Citation: Лавер О.В. Інноваційні процеси у сфері української лексики в сучасній академічній та шкільній освіті: Методичний посібник для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти філологічного факультету УжНУ, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 014 Середня освіта, спеціалізація 014.01 Середня освіта. Українська мова і література, кваліфікація магістр середньої освіти (українська мова і література), вчитель української мови і літератури, викладач закладу фахової передвищої, вищої освіти, освітньо-професійна програма «Українська мова і література». Ужгород: 2024. 107 с.
Abstract: У посібнику відповідно до освітньої програми «Українська мова і література» запропоновано методику проведення практичних занять із дисципліни «Інноваційні процеси у сфері української лексики в сучасній академічній та шкільній освіті». До кожної теми, крім плану й переліку рекомендованої літератури, подано дефініцію ключових термінів, систему практичних завдань, контрольних запитань, тематику презентацій та доповідей. Пропоноване видання містить також робочу програму з дисципліни й тестові завдання. Описові, зіставлювані та порівняльні вправи, які побудовано на матеріалі текстів різних стилів, дібрано в такий спосіб, що, опрацювавши їх, студенти зможуть пізнавати закономірності розвитку української лексики кін. ХХ – поч. ХХІ ст., кваліфіковано пояснювати інноваційні процеси у сфері української лексики, активно впроваджувати здобуті знання в академічній та шкільній освіті.
Description: Рекомендовано до друку вченою радою філологічного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», протокол № 11 від 28 червня 2024 року.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65492
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД_ІННОВАЦІЙНІ .pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.