Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65586
Назва: Епіфітна мікрофлора сої в умовах лісостепу України
Інші назви: Ерірhуtіс microbiot а on thе soybean of uкraine forest - steepe region
Автори: Кошевський, І. І.
Житкевич, П. В.
Митько, В. С.
Дата публікації: 2001
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Кошевський, І. І. Епіфітна мікрофлора сої в умовах лісостепу України / І. І. Кошевський, П. В. Житкевич, В. С. Митько // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 114–115. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 115 (8 назв). – рез. англ.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Поверхня рослин заселена різними видами мікроорганізмів: мікроміцетами, бактеріями, мікоплазмами дріжджами. До бактеріальної мікрофлори були відібрані представники у типів бактерій, які зустрічались на рослинах незалежно від сорту.
The epiphytic bacterial flora of the leaf surfaces and the seeds of soybean have been studied. It is found that qualitative and quantitative composition of bacterial epiphytic microbiota of soybean depends of sort of soybean, sesonal changes and environmental conditions.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1nzJFhoSslhDHJtrRSzjwRxUmMmYxbB6I/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65586
Розташовується у зібраннях:2001 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 9

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.