Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65586
Title: | Епіфітна мікрофлора сої в умовах лісостепу України |
Other Titles: | Ерірhуtіс microbiot а on thе soybean of uкraine forest - steepe region |
Authors: | Кошевський, І. І. Житкевич, П. В. Митько, В. С. |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Видавництво УжНУ |
Citation: | Кошевський, І. І. Епіфітна мікрофлора сої в умовах лісостепу України / І. І. Кошевський, П. В. Житкевич, В. С. Митько // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 114–115. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 115 (8 назв). – рез. англ. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | Поверхня рослин заселена різними видами мікроорганізмів: мікроміцетами, бактеріями, мікоплазмами дріжджами. До бактеріальної мікрофлори були відібрані представники у типів бактерій, які зустрічались на рослинах незалежно від сорту. The epiphytic bacterial flora of the leaf surfaces and the seeds of soybean have been studied. It is found that qualitative and quantitative composition of bacterial epiphytic microbiota of soybean depends of sort of soybean, sesonal changes and environmental conditions. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1nzJFhoSslhDHJtrRSzjwRxUmMmYxbB6I/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65586 |
Appears in Collections: | 2001 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 9 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.