Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorMarsalkova, S.-
dc.contributor.authorChoma, J.-
dc.contributor.authorCizek, М.-
dc.contributor.authorKapitancik, В.-
dc.date.accessioned2024-10-02T07:09:51Z-
dc.date.available2024-10-02T07:09:51Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationТhе acid sheep's whey as а sourse of qualiтative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food / S. Marsalkova, J. Choma, М. Cizek, В. Kapitancik // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 122–124. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 123 (20 назв). – рез. укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1RIB0tlg76eEE0NCeltEVIRC5AtVx9VF8/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe sheep's whey is specific sheep's product as may Ье used as typical "functional food". It contains very iimportant articles (proteins, milk fat, albumins, globulins and amino acids, minerals and very important lactate).uk
dc.description.abstractСироватка вівці, солодка чи кисла -характерний продукт харчування для Карпатського регіону. Солодка частина молока після коагуляції білкових частин з метою приготування сиру називається сироваткою.У вівчарні для кращої ферментації солодку сироватку змішують з кислою (приготованою раніш􀀂 для того, щоб внести молочнокислу мікрофлору.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleТhе acid sheep's whey as а sourse of qualitative Lactobacillus strains and thеіr use as functional fooduk
dc.title.alternativeКисла овеча сироватка як джерело виділення якісних штамів бактерій роду lactobacillus та їх використання у функціональному продовольствіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.