Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMarsalkova, S.-
dc.contributor.authorChoma, J.-
dc.contributor.authorCizek, М.-
dc.contributor.authorKapitancik, В.-
dc.date.accessioned2024-10-02T07:09:51Z-
dc.date.available2024-10-02T07:09:51Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationТhе acid sheep's whey as а sourse of qualiтative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food / S. Marsalkova, J. Choma, М. Cizek, В. Kapitancik // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 122–124. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 123 (20 назв). – рез. укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1RIB0tlg76eEE0NCeltEVIRC5AtVx9VF8/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe sheep's whey is specific sheep's product as may Ье used as typical "functional food". It contains very iimportant articles (proteins, milk fat, albumins, globulins and amino acids, minerals and very important lactate).uk
dc.description.abstractСироватка вівці, солодка чи кисла -характерний продукт харчування для Карпатського регіону. Солодка частина молока після коагуляції білкових частин з метою приготування сиру називається сироваткою.У вівчарні для кращої ферментації солодку сироватку змішують з кислою (приготованою раніш􀀂 для того, щоб внести молочнокислу мікрофлору.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleТhе acid sheep's whey as а sourse of qualitative Lactobacillus strains and thеіr use as functional fooduk
dc.title.alternativeКисла овеча сироватка як джерело виділення якісних штамів бактерій роду lactobacillus та їх використання у функціональному продовольствіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:2001 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 9

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.