Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Название: Тhе acid sheep's whey as а sourse of qualitative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food
Другие названия: Кисла овеча сироватка як джерело виділення якісних штамів бактерій роду lactobacillus та їх використання у функціональному продовольстві
Авторы: Marsalkova, S.
Choma, J.
Cizek, М.
Kapitancik, В.
Дата публикации: 2001
Издательство: Видавництво УжНУ
Библиографическое описание: Тhе acid sheep's whey as а sourse of qualiтative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food / S. Marsalkova, J. Choma, М. Cizek, В. Kapitancik // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 122–124. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 123 (20 назв). – рез. укр.
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): The sheep's whey is specific sheep's product as may Ье used as typical "functional food". It contains very iimportant articles (proteins, milk fat, albumins, globulins and amino acids, minerals and very important lactate).
Сироватка вівці, солодка чи кисла -характерний продукт харчування для Карпатського регіону. Солодка частина молока після коагуляції білкових частин з метою приготування сиру називається сироваткою.У вівчарні для кращої ферментації солодку сироватку змішують з кислою (приготованою раніш􀀂 для того, щоб внести молочнокислу мікрофлору.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1RIB0tlg76eEE0NCeltEVIRC5AtVx9VF8/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.