Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Назва: Тhе acid sheep's whey as а sourse of qualitative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food
Інші назви: Кисла овеча сироватка як джерело виділення якісних штамів бактерій роду lactobacillus та їх використання у функціональному продовольстві
Автори: Marsalkova, S.
Choma, J.
Cizek, М.
Kapitancik, В.
Дата публікації: 2001
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Тhе acid sheep's whey as а sourse of qualiтative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food / S. Marsalkova, J. Choma, М. Cizek, В. Kapitancik // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 122–124. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 123 (20 назв). – рез. укр.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): The sheep's whey is specific sheep's product as may Ье used as typical "functional food". It contains very iimportant articles (proteins, milk fat, albumins, globulins and amino acids, minerals and very important lactate).
Сироватка вівці, солодка чи кисла -характерний продукт харчування для Карпатського регіону. Солодка частина молока після коагуляції білкових частин з метою приготування сиру називається сироваткою.У вівчарні для кращої ферментації солодку сироватку змішують з кислою (приготованою раніш􀀂 для того, щоб внести молочнокислу мікрофлору.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1RIB0tlg76eEE0NCeltEVIRC5AtVx9VF8/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Розташовується у зібраннях:2001 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 9

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.