Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625
Title: | Тhе acid sheep's whey as а sourse of qualitative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food |
Other Titles: | Кисла овеча сироватка як джерело виділення якісних штамів бактерій роду lactobacillus та їх використання у функціональному продовольстві |
Authors: | Marsalkova, S. Choma, J. Cizek, М. Kapitancik, В. |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Видавництво УжНУ |
Citation: | Тhе acid sheep's whey as а sourse of qualiтative Lactobacillus strains and thеіr use as functional food / S. Marsalkova, J. Choma, М. Cizek, В. Kapitancik // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 122–124. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 123 (20 назв). – рез. укр. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | The sheep's whey is specific sheep's product as may Ье used as typical "functional food". It contains very iimportant articles (proteins, milk fat, albumins, globulins and amino acids, minerals and very important lactate). Сироватка вівці, солодка чи кисла -характерний продукт харчування для Карпатського регіону. Солодка частина молока після коагуляції білкових частин з метою приготування сиру називається сироваткою.У вівчарні для кращої ферментації солодку сироватку змішують з кислою (приготованою раніш для того, щоб внести молочнокислу мікрофлору. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1RIB0tlg76eEE0NCeltEVIRC5AtVx9VF8/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65625 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.