Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66016
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКидибиц, Степан Степанович-
dc.contributor.authorФілак, Ярослав Феліксович-
dc.contributor.authorСірчак, Єлизавета Степанівна-
dc.date.accessioned2024-10-15T10:54:36Z-
dc.date.available2024-10-15T10:54:36Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationГастроентероологія. Тези науково-практичної конференції з міжнародною участю «ХІ наукова сесія Інституту гастроентерології НАМН України. Новітні технології в теоретичній та клінічній гастроентерології» (14-15 червня 2023 року, м.Дніпро). – 2023. - № 2, Том 57.– С. 131.uk
dc.identifier.issn2308-2097 (print), 2518-7880 (online)-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66016-
dc.description.abstractМета: визначити зміни рівня мелатоніну (МТ) і серотоніну (СТ) у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою (ГЕРХ) після проведеної холецистектомії (ХЕ).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДУ «Інститут гастроентерології НАМН України», Заславський О.Ю.uk
dc.relation.ispartofseriesГастроентерологія;Том 57, №2-
dc.subjectОсобливості зміни рівня нейрогормонів у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектоміїuk
dc.subjectрівень мелатоніну, рівень серотоніну, холецистектомія, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба.uk
dc.titleОсобливості зміни рівня нейрогормонів у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектоміїuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVZ_Gastro-2_(tom57)(zak88)-104-105.pdf115.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.