Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66016
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кидибиц, Степан Степанович | - |
dc.contributor.author | Філак, Ярослав Феліксович | - |
dc.contributor.author | Сірчак, Єлизавета Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-15T10:54:36Z | - |
dc.date.available | 2024-10-15T10:54:36Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.citation | Гастроентероологія. Тези науково-практичної конференції з міжнародною участю «ХІ наукова сесія Інституту гастроентерології НАМН України. Новітні технології в теоретичній та клінічній гастроентерології» (14-15 червня 2023 року, м.Дніпро). – 2023. - № 2, Том 57.– С. 131. | uk |
dc.identifier.issn | 2308-2097 (print), 2518-7880 (online) | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66016 | - |
dc.description.abstract | Мета: визначити зміни рівня мелатоніну (МТ) і серотоніну (СТ) у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою (ГЕРХ) після проведеної холецистектомії (ХЕ). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДУ «Інститут гастроентерології НАМН України», Заславський О.Ю. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Гастроентерологія;Том 57, №2 | - |
dc.subject | Особливості зміни рівня нейрогормонів у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії | uk |
dc.subject | рівень мелатоніну, рівень серотоніну, холецистектомія, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба. | uk |
dc.title | Особливості зміни рівня нейрогормонів у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MVZ_Gastro-2_(tom57)(zak88)-104-105.pdf | 115.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.