Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66016
Назва: Особливості зміни рівня нейрогормонів у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії
Автори: Кидибиц, Степан Степанович
Філак, Ярослав Феліксович
Сірчак, Єлизавета Степанівна
Ключові слова: Особливості зміни рівня нейрогормонів у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії, рівень мелатоніну, рівень серотоніну, холецистектомія, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба.
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: ДУ «Інститут гастроентерології НАМН України», Заславський О.Ю.
Бібліографічний опис: Гастроентероологія. Тези науково-практичної конференції з міжнародною участю «ХІ наукова сесія Інституту гастроентерології НАМН України. Новітні технології в теоретичній та клінічній гастроентерології» (14-15 червня 2023 року, м.Дніпро). – 2023. - № 2, Том 57.– С. 131.
Серія/номер: Гастроентерологія;Том 57, №2
Короткий огляд (реферат): Мета: визначити зміни рівня мелатоніну (МТ) і серотоніну (СТ) у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою (ГЕРХ) після проведеної холецистектомії (ХЕ).
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66016
ISSN: 2308-2097 (print), 2518-7880 (online)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVZ_Gastro-2_(tom57)(zak88)-104-105.pdf115.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.