Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66628
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛеско, Василь-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2024-11-02T13:43:24Z-
dc.date.available2024-11-02T13:43:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛеско В., Корсак Р. ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 254-257.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-33-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66628-
dc.descriptionІнноваційні підходи до планування ресторанного бізнесу включають ряд стратегій і методів, які дозволяють адаптуватися до динамічного ринку і задовольняти потреби сучасних споживачів. Одним із основних напрямків є використання технологій для автоматизації процесів. Це включає системи управління запасами, он-лайнрезервування, мобільні додатки для замовлень та електронні меню. Впровадження таких технологій не тільки підвищує ефективність, але й робить взаємодію з клієнтами більш зручною і приємноюuk
dc.description.abstractАктуальність дослідження інноваційних підходів до планування ресторанного бізнесу зумовлена швидкими змінами в потребах споживачів та розвитком технологій. Сучасні клієнти шукають унікальні гастрономічні враження, що вимагає від ресторанів постійного оновлення концепцій та меню. Інновації у плануванні дозволяють не лише відповідати на ці запити, а й випереджати конкуренціюuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectінновації, ресторанний бізнесuk
dc.titleІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk
dc.title.alternativeІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ПЛАНУВАННЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.