Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67301
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоваль, Валентина Юріївна-
dc.contributor.authorСірчак, Єлизавета Степанівна-
dc.date.accessioned2024-11-18T16:06:24Z-
dc.date.available2024-11-18T16:06:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХарчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного уведення в організм харчових продуктів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів при підготовці до практичного заняття. / укл. : В. Ю. Коваль, Є. С. Сірчак. – Ужгород, 2024. – 39 с.-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67301-
dc.description.abstractОписано роль харчування у забезпеченні життєдіяльності організму людини; харчування осіб старечого та похилого віку; дієтичні столи, їх покази та загальну характеристику; сучасні дієти та їх характеристику; види штучного харчування та його покази; парентеральний метод штучного уведення в організм харчових продуктів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП "Інвазор"uk
dc.subjectхарчування, дієтиuk
dc.titleХарчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного введення в організм харчових продуктів.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.