Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67301
Назва: | Харчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного введення в організм харчових продуктів. |
Автори: | Коваль, Валентина Юріївна Сірчак, Єлизавета Степанівна |
Ключові слова: | харчування, дієти |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ПП "Інвазор" |
Бібліографічний опис: | Харчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного уведення в організм харчових продуктів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів при підготовці до практичного заняття. / укл. : В. Ю. Коваль, Є. С. Сірчак. – Ужгород, 2024. – 39 с. |
Короткий огляд (реферат): | Описано роль харчування у забезпеченні життєдіяльності організму людини; харчування осіб старечого та похилого віку; дієтичні столи, їх покази та загальну характеристику; сучасні дієти та їх характеристику; види штучного харчування та його покази; парентеральний метод штучного уведення в організм харчових продуктів. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67301 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного введення в організм харчових продуктів..pdf | 870.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.