Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67301
Назва: Харчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного введення в організм харчових продуктів.
Автори: Коваль, Валентина Юріївна
Сірчак, Єлизавета Степанівна
Ключові слова: харчування, дієти
Дата публікації: 2024
Видавництво: ПП "Інвазор"
Бібліографічний опис: Харчування осіб похилого і старечого віку. Дієтичні столи. Парентеральний метод штучного уведення в організм харчових продуктів : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів при підготовці до практичного заняття. / укл. : В. Ю. Коваль, Є. С. Сірчак. – Ужгород, 2024. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Описано роль харчування у забезпеченні життєдіяльності організму людини; харчування осіб старечого та похилого віку; дієтичні столи, їх покази та загальну характеристику; сучасні дієти та їх характеристику; види штучного харчування та його покази; парентеральний метод штучного уведення в організм харчових продуктів.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67301
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.