Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖелтвай, П.Ф.-
dc.contributor.authorКачалаба, І.І.-
dc.date.accessioned2024-11-27T08:51:57Z-
dc.date.available2024-11-27T08:51:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЖелтвай П.Ф., Качалаба І.І. Особливості обрізки абрикоса чорного для стабілізації урожаю. Матеріали 78-ї підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія» (29 лютого 2024 р.). Том I. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 45-46uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67902-
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали 78-ї підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія»;-
dc.titleОсобливості обрізки абрикоса чорного для стабілізації урожаюuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-45.pdf249.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.