Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67902
Назва: Особливості обрізки абрикоса чорного для стабілізації урожаю
Автори: Желтвай, П.Ф.
Качалаба, І.І.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Желтвай П.Ф., Качалаба І.І. Особливості обрізки абрикоса чорного для стабілізації урожаю. Матеріали 78-ї підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія» (29 лютого 2024 р.). Том I. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 45-46
Серія/номер: Матеріали 78-ї підсумкової конференції професорсько-викладацького складу ДВНЗ «УжНУ». Серія «Біологія»;
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67902
Розташовується у зібраннях:МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-45.pdf249.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.