Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67927
Название: Мікроорганізми у виробництві м’ясних продуктів
Авторы: Ванц, А.С.
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Ванц А.С. Мікроорганізми у виробництві м’ясних продуктів. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 78-79
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67927
Располагается в коллекциях:МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
78.pdf263 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.