Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВанц, А.С.-
dc.date.accessioned2024-11-27T11:03:52Z-
dc.date.available2024-11-27T11:03:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВанц А.С. Роль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктів. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 79uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928-
dc.language.isoukuk
dc.titleРоль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктівuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Располагается в коллекциях:МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
79.pdf258.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.