Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВанц, А.С.-
dc.date.accessioned2024-11-27T11:03:52Z-
dc.date.available2024-11-27T11:03:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВанц А.С. Роль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктів. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 79uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928-
dc.language.isoukuk
dc.titleРоль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктівuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
79.pdf258.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.