Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928
Назва: | Роль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктів |
Автори: | Ванц, А.С. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Ванц А.С. Роль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктів. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 79 |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928 |
Розташовується у зібраннях: | МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
79.pdf | 258.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.