Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928
Title: | Роль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктів |
Authors: | Ванц, А.С. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Ванц А.С. Роль різних груп мікроорганізмів при виготовленні кисломолочних продуктів. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 79 |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67928 |
Appears in Collections: | МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.