Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68717
Title: | Вплив інгібіторів корозії на адгезію сульфатредукуючих бактерій до сталі |
Other Titles: | Influence of inhiвnors corrosion in adhesion of sulfate reducing bacteria tо steel |
Authors: | Пуріш, Л. М. Асауленко, Л. Г. Козлова, І. П. |
Keywords: | Мікробно індукована корозія (МІК), corrosioп inhibitor |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Видавництво УжНУ |
Citation: | Пуріш, Л. М. Вплив інгібіторів корозії на адгезію сульфатредукуючих бактерій до сталі / Л. М. Пуріш, Л. Г. Асауленко, І. П. Козлова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присвяч. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", Ужгород - 4-7 жовт / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.М. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 10 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 163-165. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 164-165 (6 назв). – Рез. англ. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | Дослід проводили в скляних колбах об'ємом 50мл, що герметично закривались гумовими пробками. lnfluence іn corrosioп inhibitor of DPH in adhesion of Desulfovibrio sp. strain І О to steel has been studied. The studies were conducted with the culture of SRВ, that was in the stationary grow phase and in the process of growing of inhibitor concentration on adhesion capacity of SRВ has been studied. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1DQC0tzvySjxZ2lFtkRYrEQDcwymzn40e/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68717 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 10 - 2001 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 2.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.