Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68757
Title: Інтродукційна ємність основних родів дендрофлори покритонасінних Передкарпаття
Other Titles: Introductional сарасіtу оf main angiosperm species оf dendroflora in precarp athian region
Authors: Парпан, В. І.
В. І. Гнєзділова, В. І.
Keywords: інтродукція, introductional capacity
Issue Date: 2001
Publisher: Видавництво УжНУ
Citation: Парпан, В. І. Інтродукційна ємність основних родів дендрофлори покритонасінних Передкарпаття / В. І. Парпан, В. І. Гнєзділова // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присвяч. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", Ужгород - 4-7 жовт / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.М. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 10 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 179-181. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 180 (7 назв). – Рез. англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Ємність району інтродукції визначається на основі аналізу його екологічних умов та біологічних особливостей інтродуцентів, тобто їх потенціального ареалу, і визначається для будь-якої таксономічної категорії рослин.
The article offers the investigation data of introductional capacity of some angiosperm species in Precarpathian Region. As а result of handmade objects research main families and labors were defined. Analysing the results of received information introductional capacity for 11 labors was counted.
Description: https://drive.google.com/file/d/1HhcLUjMLiaR1NhHBAAEHu1m2AZdpbx2K/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68757
Appears in Collections:2001 / Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 10

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.