Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2024-12-26T20:58:36Z-
dc.date.available2024-12-26T20:58:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорсак Р. Міжнародний досвід в готельно-ресторанній освіті. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 188-191.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-46-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68886-
dc.descriptionМіжнародний досвід в готельно-ресторанній освіті полягає у впровадженні інноваційних методик викладання, інтеграції технологій у навчальний процес, а також у тісній співпраці між навчальними закладами та індустрією гостинності. Один з ключових аспектів міжнародного досвіду – це дуальна система освіти, яка поєднує теоретичне навчання з практичною підготовкою. Здобувачі мають можливість набувати практичних навичок безпосередньо в готелях та ресторанах, що забезпечує їх готовність до реальних умов роботи та підвищує рівень працевлаштування після закінчення навчання.uk
dc.description.abstractАктуальність дослідження міжнародного досвіду в готельно-ресторанній освіті полягає у необхідності підвищення конкурентоспроможності національної системи освіти та підготовки фахівців у сфері гостинності. В умовах глобалізації та інтеграції економік, готельно-ресторанний бізнес стає важливою складовою розвитку туристичної індустрії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectготельно-рестораннна освіта, міжнародна гостиннистьuk
dc.titleКорсак Р. Міжнародний досвід в готельно-ресторанній освітіuk
dc.title.alternativeКорсак Р. Міжнародний досвід в готельно-ресторанній освітіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.