Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68986
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2025-01-02T15:57:38Z-
dc.date.available2025-01-02T15:57:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуштан Т., Годя І. Роль устаткування для розвитку екологічних ініціатив у готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024.С. 154-157.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-46-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68986-
dc.descriptionЗастосування екологічно чистого устаткування дозволяє знижувати енергоспоживання та витрати на воду допомагаючи зменшити операційні витрати підприємства, позитивно впливає на навколишнє середовище та допомагає підприємствам сфери гостинності відповідати вимогам законодавства щодо високих екологічних стандартів ЄС, а також сприяє успішній інтеграції у висококонкурентне глобалізоване середовище Європейського союзу.uk
dc.description.abstractЕкологічні ініціативи в готельно-ресторанному бізнесі стають все більш актуальними в сучасному світі. Зміни клімату, забруднення навколишнього середовища та зростаюча свідомість суспільства щодо збереження природних ресурсів спонукають бізнес впроваджувати «зелені» практики. Так, одним з ключових аспектів екологічних ініціатив є використання відповідного устаткування, яке дозволяє зменшити негативний вплив на природу, сприяє збереженню природних ресурсів та біорізноманіття. Окрім того, підприємства, які впроваджують такі ініціативи, покращують свою репутацію, підвищуючи довіру клієнтів, партнерів та інвесторів. А сучасні споживачі все більше обирають заклади, які впроваджують екологічно чисті практики, що стимулює попит на такі готелі та ресторани.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectекологічні ініціативи, готельно-ресторанний бізнесuk
dc.titleГуштан Т., Годя І. Роль устаткування для розвитку екологічних ініціатив у готельно-ресторанному бізнесіuk
dc.title.alternativeГуштан Т., Годя І. Роль устаткування для розвитку екологічних ініціатив у готельно-ресторанному бізнесіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.