Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСавіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorЧекан, Д-
dc.contributor.authorЦвігун, Д-
dc.date.accessioned2025-01-07T14:37:03Z-
dc.date.available2025-01-07T14:37:03Z-
dc.date.issued2020-10-27-
dc.identifier.citationСавіна О.І., Чекан Д, Цвігун Д. Особливості формування продуктивності інтродукованих сортів фундука в умовах Закарпаття»/ Проблеми агропромислового комплексу Карпат. Міжвідомчий тематичний збірник. Вип. 27-28. Бакта, 2020. С.84-95.uk
dc.identifier.issn2709-3727-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095-
dc.description.abstractУ статті розкрито особливості формування продуктивності різних інтродукованих сортів фундука в умовах Ужгородського району. Серед кращих в умовах виробництва висаджено Монтарелла та Тонда, які формують щорічну урожайність уже на другий рік вегетації, не уражаються хворобами та горіхи придатні для широкого використання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут аграрних ресурсів і регіонального розвиткуuk
dc.relation.ispartofseries;28-
dc.subjectФундук, сорти, зимостійкість, продуктивність, стійкість до хвороб і шкідниківuk
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ІНТРОДУКОВАНИХ СОРТІВ ФУНДУКА В УМОВАХ ЗАКАРПАТТЯuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ.pdfСтаття1.25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.