Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савіна, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Чекан, Д | - |
dc.contributor.author | Цвігун, Д | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T14:37:03Z | - |
dc.date.available | 2025-01-07T14:37:03Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-27 | - |
dc.identifier.citation | Савіна О.І., Чекан Д, Цвігун Д. Особливості формування продуктивності інтродукованих сортів фундука в умовах Закарпаття»/ Проблеми агропромислового комплексу Карпат. Міжвідомчий тематичний збірник. Вип. 27-28. Бакта, 2020. С.84-95. | uk |
dc.identifier.issn | 2709-3727 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095 | - |
dc.description.abstract | У статті розкрито особливості формування продуктивності різних інтродукованих сортів фундука в умовах Ужгородського району. Серед кращих в умовах виробництва висаджено Монтарелла та Тонда, які формують щорічну урожайність уже на другий рік вегетації, не уражаються хворобами та горіхи придатні для широкого використання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Інститут аграрних ресурсів і регіонального розвитку | uk |
dc.relation.ispartofseries | ;28 | - |
dc.subject | Фундук, сорти, зимостійкість, продуктивність, стійкість до хвороб і шкідників | uk |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ІНТРОДУКОВАНИХ СОРТІВ ФУНДУКА В УМОВАХ ЗАКАРПАТТЯ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ.pdf | Стаття | 1.25 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.