Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095
Title: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ІНТРОДУКОВАНИХ СОРТІВ ФУНДУКА В УМОВАХ ЗАКАРПАТТЯ
Authors: Савіна, Олена Іванівна
Чекан, Д
Цвігун, Д
Keywords: Фундук, сорти, зимостійкість, продуктивність, стійкість до хвороб і шкідників
Issue Date: 27-Oct-2020
Publisher: Інститут аграрних ресурсів і регіонального розвитку
Citation: Савіна О.І., Чекан Д, Цвігун Д. Особливості формування продуктивності інтродукованих сортів фундука в умовах Закарпаття»/ Проблеми агропромислового комплексу Карпат. Міжвідомчий тематичний збірник. Вип. 27-28. Бакта, 2020. С.84-95.
Series/Report no.: ;28
Abstract: У статті розкрито особливості формування продуктивності різних інтродукованих сортів фундука в умовах Ужгородського району. Серед кращих в умовах виробництва висаджено Монтарелла та Тонда, які формують щорічну урожайність уже на другий рік вегетації, не уражаються хворобами та горіхи придатні для широкого використання.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095
ISSN: 2709-3727
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ.pdfСтаття1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.