Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095
Название: | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ІНТРОДУКОВАНИХ СОРТІВ ФУНДУКА В УМОВАХ ЗАКАРПАТТЯ |
Авторы: | Савіна, Олена Іванівна Чекан, Д Цвігун, Д |
Ключевые слова: | Фундук, сорти, зимостійкість, продуктивність, стійкість до хвороб і шкідників |
Дата публикации: | 27-окт-2020 |
Издательство: | Інститут аграрних ресурсів і регіонального розвитку |
Библиографическое описание: | Савіна О.І., Чекан Д, Цвігун Д. Особливості формування продуктивності інтродукованих сортів фундука в умовах Закарпаття»/ Проблеми агропромислового комплексу Карпат. Міжвідомчий тематичний збірник. Вип. 27-28. Бакта, 2020. С.84-95. |
Серия/номер: | ;28 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розкрито особливості формування продуктивності різних інтродукованих сортів фундука в умовах Ужгородського району. Серед кращих в умовах виробництва висаджено Монтарелла та Тонда, які формують щорічну урожайність уже на другий рік вегетації, не уражаються хворобами та горіхи придатні для широкого використання. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69095 |
ISSN: | 2709-3727 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ.pdf | Стаття | 1.25 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.