Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашіка, Ганна-
dc.contributor.authorПристаш, Владислав-
dc.date.accessioned2025-01-11T20:22:02Z-
dc.date.available2025-01-11T20:22:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГанна Машіка, Владислав Присташ Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною.Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції. Збірник наукових праць / За заг. ред. д.геогр.н. О.В. Колотухи. Дніпро : Середняк Т. К., 2024.с.61-67uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпро : Середняк Т. К., 2024.uk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.titleОсобливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиноюuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник Х Міжнародної конференції по туризму.pdf8.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.