Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машіка, Ганна | - |
dc.contributor.author | Присташ, Владислав | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-11T20:22:02Z | - |
dc.date.available | 2025-01-11T20:22:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ганна Машіка, Владислав Присташ Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною.Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції. Збірник наукових праць / За заг. ред. д.геогр.н. О.В. Колотухи. Дніпро : Середняк Т. К., 2024.с.61-67 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпро : Середняк Т. К., 2024. | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk |
dc.title | Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник Х Міжнародної конференції по туризму.pdf | 8.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.