Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247
Назва: Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною
Автори: Машіка, Ганна
Присташ, Владислав
Ключові слова: туризм, гастрономічний туризм
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпро : Середняк Т. К., 2024.
Бібліографічний опис: Ганна Машіка, Владислав Присташ Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною.Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції. Збірник наукових праць / За заг. ред. д.геогр.н. О.В. Колотухи. Дніпро : Середняк Т. К., 2024.с.61-67
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник Х Міжнародної конференції по туризму.pdf8.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.