Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247
Назва: | Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною |
Автори: | Машіка, Ганна Присташ, Владислав |
Ключові слова: | туризм, гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпро : Середняк Т. К., 2024. |
Бібліографічний опис: | Ганна Машіка, Владислав Присташ Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною.Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції. Збірник наукових праць / За заг. ред. д.геогр.н. О.В. Колотухи. Дніпро : Середняк Т. К., 2024.с.61-67 |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69247 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник Х Міжнародної конференції по туризму.pdf | 8.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.