Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70895
Title: Курс лекцій з навчальної дисципліни за вибором студентів «Аналіз лікувально-косметичних засобів»
Authors: Сухарева, Оксана Юріївна
Девіняк, Олег Теодозійович
Сухарев, Сергій Миколайович
Keywords: Показники якості, аналіз, лікувально-косметичні засоби
Issue Date: Sep-2020
Publisher: Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла»
Citation: Курс лекцій з навчальної дисципліни за вибором студентів «Аналіз лікувально-косметичних засобів» : навчальний посібник для студентів ІІІ курсу спеціальності Фармація» – Ужгород : Вид-во УжНУ «Говерла», 2020. – 114 с.
Abstract: Навчальний посібник «Курс лекцій з навчальної дисципліни за вибором студентів «Аналіз лікувально-косметичних засобів» для студентів ІІІ курсу спеціальності Фармація» доповнює теоретичне навчання студентів і у відповідності з програмою курсу «Аналіз лікувально-косметичних засобів» містить у стислій формі матеріали лекцій з даної навчальної дисципліни. Курс лекцій включає також матеріали для самостійної роботи студентів, перелік питань для проведення підсумкового контролю знань.
Description: Навчальний посібник «Курс лекцій з навчальної дисципліни за вибором студентів «АНАЛІЗ ЛІКУВАЛЬНО-КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ» для студентів ІІІ курсу спеціальності Фармація» буде корисним при вивченні навчальних дисциплін «Контроль якості лікарських засобів», «Основи технології харчових добавок та косметичних засобів», «Аналіз косметичних засобів», тощо.
Type: Learning Object
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70895
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри аналітичної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Аналіз лікувально-косметичних засобів.pdfНАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК КУРС ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни за вибором студентів «АНАЛІЗ ЛІКУВАЛЬНО-КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ» для студентів ІІІ курсу спеціальності Фармація2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.