Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70917
Title: Технологічні аспекти вдосконалення методики техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борців з урахуванням змін у правилах
Authors: Маріонда, Іван Іванович
Шопляк, Іван-Павло
Keywords: Технологічні аспекти вдосконалення методики техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борців з урахуванням змін у правилах, техніко-тактичнаї підготовка, кваліфіковані борці
Issue Date: Feb-2025
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Шопляк Іван-Павло. Технологічні аспекти вдосконалення методики техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борців з урахуванням змін у правилах /Шопляк І-П., Маріонда І.// Актуальні проблеми вдосконалення фізичного виховання і спорту в умовах нових викликів розвитку суспільства: збірник матеріалів ІІI студентської науково-практичної Інтернет-конференції кафедри фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 10-11 грудня 2024 р. Ужгород, 2025. – С.101-103. [Електронне видання].
Series/Report no.: Актуальні проблеми вдосконалення фізичного виховання і спорту в умовах нових викликів розвитку суспільства;ІІI студентська науково-практична Інтернет-конференція кафедри фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Abstract: Метою роботи є вдосконалення методики техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борців з урахуванням змін у правилах. Методи дослідження. З огляду на специфіку об'єкту і предмету дослідження були обрані такі методи: теоретичний аналіз та узагальнення літературних джерел, педагогічні спостереження, медико-біологічні методи дослідження та математико-статистичні методи.
Type: Text
Publication type: Тези до студентської статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70917
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри теорії та методики фізичної культури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шопляк І-П.doc704.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.