Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71168
Назва: Гігієнічна оцінка харчування населення Закарпаття
Інші назви: Hygienic characteristic nourishment of thе people in Zаkаrраttyа
Автори: Палко, А. І.
Качала, Лариса Олександрівна
Погоріляк, Рената Юріївна
Palko, А. І.
Kachala, L. О.
Pogorilyak, R. Y.
Ключові слова: раціональне харчування, населення Закарпаття, збалансованість, improvements nourishment,, population of Zakarpattya
Дата публікації: 2003
Видавництво: УжНУ
Бібліографічний опис: Палко, А. І. Гігієнічна оцінка харчування населення Закарпаття / А. І. Палко, Л. О. Качала, Р. Ю. Погоріляк // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2003. – Вип. 21. – С. 260-262. – Бібліогр.: с. 262 (5 назв). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): The nature of diet of population in Zakarpattya is investigated. Тhе violation in conditions of nourishment and the order of food distribution into separate portions are defected. The dependence of rational nourishmeпt on the рІасе of residence and оn the age of the investigated persons are defected. The frequency of taking one or the other kind of products is investigated.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1NHfOl_mAWh9SFeAR0BL8iXFufrIUyvpy/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71168
Розташовується у зібраннях:Медицина. Вип. 21 – 2003

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тит мед 21 03.pdf751.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.