Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрич, Валерія Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-03-05T19:39:14Z-
dc.date.available2025-03-05T19:39:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБрич В.В. Передумови до організації освітнього процесу під час опанування навчальної дисципліни «Основи раціонального харчування». Матеріали 79-ої підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького складу факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Уклад. д. пед. н. Стеблюк С.В., 27-28 лютого 2025 року. Ужгород, 2025. С.131-132.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71350-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Ужгородський національний університет"uk
dc.titleПередумови до організації освітнього процесу під час опанування навчальної дисципліни «Основи раціонального харчування»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брич тези.pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.