Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71350
Назва: Передумови до організації освітнього процесу під час опанування навчальної дисципліни «Основи раціонального харчування»
Автори: Брич, Валерія Володимирівна
Дата публікації: 2025
Видавництво: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Бібліографічний опис: Брич В.В. Передумови до організації освітнього процесу під час опанування навчальної дисципліни «Основи раціонального харчування». Матеріали 79-ої підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького складу факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Уклад. д. пед. н. Стеблюк С.В., 27-28 лютого 2025 року. Ужгород, 2025. С.131-132.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71350
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брич тези.pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.