Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПопик, Мар'яна Михайлівна-
dc.date.accessioned2025-03-06T12:04:40Z-
dc.date.available2025-03-06T12:04:40Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationУправління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / розр. : М. М. Попик. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 27 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387-
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «УжНУ»uk
dc.titleУправління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
управління БП.pdf718.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.