Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попик, Мар'яна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T12:04:40Z | - |
dc.date.available | 2025-03-06T12:04:40Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / розр. : М. М. Попик. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 27 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ «УжНУ» | uk |
dc.title | Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
управління БП.pdf | 718.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.