Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387
Title: Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі
Authors: Попик, Мар'яна Михайлівна
Issue Date: 2025
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / розр. : М. М. Попик. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 27 с.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
управління БП.pdf718.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.