Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387
Назва: | Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі |
Автори: | Попик, Мар'яна Михайлівна |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ДВНЗ «УжНУ» |
Бібліографічний опис: | Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанній справі : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / розр. : М. М. Попик. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 27 с. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71387 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
управління БП.pdf | 718.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.