Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛивенцова, Е.О.-
dc.contributor.authorБельтюкова, С.В.-
dc.contributor.authorТеслюк, О.И.-
dc.date.accessioned2016-03-02T08:57:51Z-
dc.date.available2016-03-02T08:57:51Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛивенцова, Е. О. Определение консерванта Е-210 в соках и безалкогольных напитках методом тонкослойной хроматографии / Е. О. Ливенцова, С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голов. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 23-24. – С. 45–51. – Бібліогр.: с. 50–51 (15 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7145-
dc.description.abstractThe possibility of the determination of preservatives E 210 (benzoic acid (BA)) in juice and soft drinks by thin-layer chromatography method was investigated. The simple and reliable method of the quantitative determination of BA by thin-layer chromatography method in juice and soft drinks was developed. The europium chloride (III) in presence 1,10-phenanthroline was proposed as an enhanced solution, that provokes lanthanide-sensitized luminescence at BA presence on the chromatography plate.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherВидавництво УжНУ «Говерла»uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleОпределение консерванта Е-210 в соках и безалкогольных напитках методом тонкослойной хроматографииuk
dc.title.alternativeDetermination of preservatives E 210 in juice and soft drinks by thin layer chromatography methoduk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 23-24 - 2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОНСЕРВАНТА Е-210 В СОКАХ.pdf175.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.