Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7145
Назва: Определение консерванта Е-210 в соках и безалкогольных напитках методом тонкослойной хроматографии
Інші назви: Determination of preservatives E 210 in juice and soft drinks by thin layer chromatography method
Автори: Ливенцова, Е.О.
Бельтюкова, С.В.
Теслюк, О.И.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Видавництво УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Ливенцова, Е. О. Определение консерванта Е-210 в соках и безалкогольных напитках методом тонкослойной хроматографии / Е. О. Ливенцова, С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голов. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 23-24. – С. 45–51. – Бібліогр.: с. 50–51 (15 назв).
Серія/номер: Хімія;
Короткий огляд (реферат): The possibility of the determination of preservatives E 210 (benzoic acid (BA)) in juice and soft drinks by thin-layer chromatography method was investigated. The simple and reliable method of the quantitative determination of BA by thin-layer chromatography method in juice and soft drinks was developed. The europium chloride (III) in presence 1,10-phenanthroline was proposed as an enhanced solution, that provokes lanthanide-sensitized luminescence at BA presence on the chromatography plate.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7145
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 23-24 - 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОНСЕРВАНТА Е-210 В СОКАХ.pdf175.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.