Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7145
Назва: | Определение консерванта Е-210 в соках и безалкогольных напитках методом тонкослойной хроматографии |
Інші назви: | Determination of preservatives E 210 in juice and soft drinks by thin layer chromatography method |
Автори: | Ливенцова, Е.О. Бельтюкова, С.В. Теслюк, О.И. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ «Говерла» |
Бібліографічний опис: | Ливенцова, Е. О. Определение консерванта Е-210 в соках и безалкогольных напитках методом тонкослойной хроматографии / Е. О. Ливенцова, С. В. Бельтюкова, О. И. Теслюк // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голов. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 23-24. – С. 45–51. – Бібліогр.: с. 50–51 (15 назв). |
Серія/номер: | Хімія; |
Короткий огляд (реферат): | The possibility of the determination of preservatives E 210 (benzoic acid (BA)) in juice and soft drinks by thin-layer chromatography method was investigated. The simple and reliable method of the quantitative determination of BA by thin-layer chromatography method in juice and soft drinks was developed. The europium chloride (III) in presence 1,10-phenanthroline was proposed as an enhanced solution, that provokes lanthanide-sensitized luminescence at BA presence on the chromatography plate. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7145 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 23-24 - 2010 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОПРЕДЕЛЕНИЕ КОНСЕРВАНТА Е-210 В СОКАХ.pdf | 175.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.