Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72402
Назва: Kritikus pontok konszenzuson es meresen alapulo meghatarozasa az elelmiszer kereskedelemben
Інші назви: Методи визначення факторів ризику у сфері торгівлі харчовими продуктами
Автори: Hegedis, Laszlo
Дата публікації: 2008
Видавництво: Поліграфцентр "Ліра"
Бібліографічний опис: Hegedis, L. Kritikus pontok konszenzuson es meresen alapulo meghatarozasa az elelmiszerkereskedelemben / L. Hegedis // Регіональні студії / редкол.: В. І. Ярема, М. М. Палінчак, В. П. Мікловда, М. В. Сідак та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", – 2008. – Спецвипуск 6. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Національні пріоритети України в контексті атлантичної та європейської інтеграції» 6 листопада 2008 р. – С. 88–92. – Бібліогр.: с. 92 (9 назв) URL http://regionalstudies.uzhnu.uz.ua/archive/6/17.pdf
Серія/номер: Регіональні студії;
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72402
Розташовується у зібраннях:Регіональні студії №6 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ФАКТОРІВ РИЗИКУ.pdf1.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.