Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73145
Title: | РОЛЬ ПІДБОРУ ТА НАВЧАННЯ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКС |
Other Titles: | РОЛЬ ПІДБОРУ ТА НАВЧАННЯ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКС |
Authors: | Рижак, Тетяна Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | навчання, персонал, готельний комплекс |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Рижак Т., Корсак Р. Тетяна РИЖАК, Роман КОРСАК (Ужгород, Україна) РОЛЬ ПІДБОРУ ТА НАВЧАННЯ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКСІ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С. 237-241.- |
Abstract: | Ефективне управління персоналом є одним із ключових факторів успішного функціонування готельного бізнесу. Якісний сервіс, задоволеність клієнтів та репутація готелю безпосередньо залежать від професіоналізму, мотивації та компетентності співробітників. |
Description: | Підбір персоналу – це і найважливіший етап формування команди, у якому визначаються компетенції, професійні навички та особисті якості майбутніх працівників. Однак одного тільки підбору недостатньо для створення ефективної команди. Регулярне навчання та розвиток персоналу допомагають підвищити рівень сервісу, покращити організацію робочих процесів та зміцнити корпоративну культуру. Особливо актуальними стають сучасні методи навчання, такі як інтерактивні тренінги, професійні майстер-класи та міжнародні освітні програми. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73145 |
ISBN: | 978-617-554-489-1 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рижак Т., Корсак Р._ РОЛЬ ПІДБОРУ ТА НАВЧАННЯ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКСІ.pdf | 315.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.