Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Годя, Іван Михайлович | - |
dc.contributor.author | Сіра, Евеліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-24T17:37:59Z | - |
dc.date.available | 2025-04-24T17:37:59Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Годя І. , Сіра Е. РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ У КУЛІНАРНІЙ ЕТНОЛОГІЇ.Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С. 204-208. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-554-489-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73152 | - |
dc.description | Сучасні технології, такі як вакуумна кулінарія, молекулярна гастрономія, 3D-друк продуктів та розумні системи приготування відкривають нові можливості для збереження національних традицій. Вони дозволяють мінімізувати вплив людського фактора, покращити контроль над процесом приготування та знизити кількість відходів. У контексті зазначеного розглянемо основні аспекти впливу інноваційного устаткування на збереження національних гастрономічних традицій. | uk |
dc.description.abstract | Кулінарна етнологія вивчає гастрономічні традиції народів світу, їх походження, розвиток та вплив на культуру. У сучасному світі інноваційні технології відіграють важливу роль у збереженні та відродженні традиційних рецептів, адаптуючи їх до реалій індустрії харчування. Інноваційне обладнання дозволяє не тільки підвищити якість приготування страв, але й зберегти автентичність смакових характеристик національної кухні. Використання передових технологій уможливлює відтворення традиційних рецептів з максимальною точністю, що особливо важливо в умовах глобалізації та масового виробництва продуктів харчування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.subject | устаткування, кулінарна етнологія | uk |
dc.title | РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ У КУЛІНАРНІЙ ЕТНОЛОГІЇ | uk |
dc.title.alternative | РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ У КУЛІНАРНІЙ ЕТНОЛОГІЇ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Годя І., Сіра Е._РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ У КУЛІНАРНІЙ ЕТНОЛОГІЇ.pdf | 315.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.