Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73458
Назва: | Назви страв із картоплі в укрїнських карпатських говорах |
Автори: | Гоца, Еріка Дюлівна |
Дата публікації: | 2002 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ |
Бібліографічний опис: | Гоца, Е. Назви страв із картоплі в укрїнських карпатських говорах / Е. Гоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : зб. наук. пр. / ред. кол.: В.В. Барчан, Л.О. Белей, Б.К. Галас та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 6 : Збірник пам’яті Кирила Галаса. – С.265-270. – Бібліогр.:с.270 (23 назв). |
Серія/номер: | Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9; |
Короткий огляд (реферат): | Найпоширенішою (а в окремих місцях і в окремі періоди року -єдиною) їжею в українських карпатських селян у давніші часи була каша, страви з картоплі, капусти, буряка, квасолі, гороху, бобів, гарбузів. Уживали ще цибулю, часник, моркву, петрушку, кріп та ін. [6: 66-68) |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1DpnwbItNKltW1GetB9P-mueuM8h1AzTM/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73458 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства Випуск 6 - 2002 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 438.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.