Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73458
Назва: Назви страв із картоплі в укрїнських карпатських говорах
Автори: Гоца, Еріка Дюлівна
Дата публікації: 2002
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Гоца, Е. Назви страв із картоплі в укрїнських карпатських говорах / Е. Гоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : зб. наук. пр. / ред. кол.: В.В. Барчан, Л.О. Белей, Б.К. Галас та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 6 : Збірник пам’яті Кирила Галаса. – С.265-270. – Бібліогр.:с.270 (23 назв).
Серія/номер: Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9;
Короткий огляд (реферат): Найпоширенішою (а в окремих місцях і в окремі періоди року -єдиною) їжею в українських карпатських селян у давніші часи була ка­ша, страви з картоплі, капусти, буряка, квасолі, гороху, бобів, гарбузів. Уживали ще цибулю, часник, моркву, петрушку, кріп та ін. [6: 66-68)
Опис: https://drive.google.com/file/d/1DpnwbItNKltW1GetB9P-mueuM8h1AzTM/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73458
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства Випуск 6 - 2002

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf438.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.