Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73525
Название: ВИРОБНИЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ
Другие названия: Production and certification of planting material
Авторы: Шейдик, Кароліна Артурівна
Ключевые слова: сертифікація, плодові, продукція, виробництво
Дата публикации: 18-мая-2025
Издательство: УжНУ
Библиографическое описание: К.А. Шейдик «ВИРОБНИЦТВО І СЕРТИФІКАЦІЯ САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ». – Ужгород. – 2025. – 22 с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасне сільське господарство та плодоовочівництво вимагають не лише впровадження передових технологій вирощування, а й суворого дотримання стандартів якості й безпечності продукції. Особливої актуальності набуває питання виробництва та сертифікації садивного матеріалу, який є основою для створення високопродуктивних, довговічних і стійких до стресових факторів багаторічних насаджень. Ефективність майбутнього саду, ягідника чи виноградника значною мірою визначається правильним вибором ділянки, сортів, підщеп, а також якістю садивного матеріалу, що використовується для закладання насаджень. Використання цих рекомендацій дозволить майбутнім фахівцям забезпечити високу якість садивного матеріалу, впроваджувати інноваційні підходи у виробництві, дотримуватись вимог законодавства й міжнародних стандартів, а також сприятиме сталому розвитку садівництва та ягідництва в Україні.
Описание: Методичні рекомендації розраховані для підготовки студентів з розширеним напрямом вивчення плодоовочівництва і виноградарства.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73525
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Виробництво і сертифікація садивного матеріалу.pdfМетодичні рекомендації930.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.