Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74067
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-27T12:11:29Z | - |
dc.date.available | 2025-05-27T12:11:29Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. СУЧАСНІ МОДЕЛІ ГОСТИННОСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.№ 2 (2025): Development Service Industry Management. С. 73-78. | uk |
dc.identifier.issn | 2786-5355 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74067 | - |
dc.description | Основна мета дослідження полягає утому, щоб виявити, проаналізувати та систематизувати сучасні моделі гостинності, що використовуються у міжнародному готельно-ресторанному бізнесі, а також визначити їх вплив на підвищення якості обслуговування та задоволення гостей. Дослідження спрямоване на розробку рекомендацій щодо впровадження найбільш ефективних концепцій гостинності, що сприяють зміцненню конкурентних позицій готелів та ресторанів на глобальному ринку та формуванню сталої репутації підприємств індустрії гостинності. | uk |
dc.description.abstract | У статті розглядаються сучасні моделі гостинності, що використовуються у міжнародному готельно-ресторанному бізнесі, їх сутність, особливості та вплив на підвищення якості обслуговування. Автор наголошує на актуальності теми в умовах глобальної конкуренції, зміни споживчих переваг та стрімкого впровадження технологічних інновацій в індустрію гостинності.Особлива увага приділяється аналізу ключових концепцій гостинності. У статті докладно розкриваються їх характеристики, переваги, а також практичні аспекти реалізації у роботі міжнародних готельних мереж.На основі проведеного дослідження розроблено рекомендації щодо впровадження даних моделей у діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Ці рекомендації спрямовані на підвищення рівня задоволення гостей, формування лояльності клієнтів, покращення репутації та зміцнення конкурентних позицій на міжнародному ринку.Наприкінці статті підкреслюється значимість комплексного підходи до впровадження сучасних моделей гостинності, а також позначаються перспективи подальших досліджень, пов'язаних з адаптацією інноваційних рішень до умов ринку та культурних особливостей цільових аудиторій.У статті було застосовано наступні методи наукового дослідження, зокрема, аналіз літературних джерел, зіставлення різних сучасних концепцій гостинності, а також узагальнення передового досвіду міжнародних готельних мереж. Використання зазначених методів дозволило глибше зрозуміти існуючі підходи, виявити ключові особливості та тенденції розвитку індустрії, а також запропонувати практичні шляхи впровадження ефективних моделей сервісу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Хмельницький національний університет (Україна) | uk |
dc.subject | гостинність, міжнародний готельно-ресторанний бізнес, сучасні моделі, клієнтський досвід, сталий розвиток; цифровізація сервісу, управління якістю, персоналізація обслуговування, конкурентоспроможність, інновації в індустрії гостинності. | uk |
dc.title | СУЧАСНІ МОДЕЛІ ГОСТИННОСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.title.alternative | СУЧАСНІ МОДЕЛІ ГОСТИННОСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК. СУЧАСНІ МОДЕЛІ ГОСТИННОСТІ БDSIM-2025-N2+(10)-10.pdf | 511.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.